ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στόχος μας η δημιουργία μιας διαφορετικής ιδέας βιωματικών σεμιναρίων φωτογραφίας που συνδυάζουν τη γνώση της φωτογραφίας, θεωρητική και εμπειρική, με την γνωριμία του ελληνικού αμπελώνα και κρασιού.

 

Τη γνώση της φωτογραφίας μοιράζεται απλόχερα ο βραβευμένος και επαγγελματικά καταξιωμένος φωτογράφος Φάνης Μούρτος και την γνωριμία με το κρασί αναλαμβάνουν οι ειδικοί του κρασιού, από μικρά και μεγάλα ελληνικά οινοποιεία.

 

Συνδυάζουμε τους κόσμους του οίνου και της φωτογραφίας και δημιουργούμε για εσάς μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν τη γνώση και την απόλαυση. Επιλέγουμε εξαιρετικά οινοποιεία και μοναδικούς χώρους γύρω από το ελληνικό κρασί και αμπελώνα. Ξεναγούμαστε στα κελάρια, στα οινοποιεία και στους αμπελώνες. Μαθαίνουμε από τους οινολόγους πώς να απολαμβάνουμε ένα καλό κρασί.

 

Σχεδιάζουμε σεμινάρια για τον ερασιτέχνη φωτογράφο που δεν έχει προηγούμενες γνώσεις αλλά και για τους γνώστες της φωτογραφίας που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους. Οργανώνουμε μικρά γκρουπ ώστε να εστιάζουμε στις προσωπικές φωτογραφικές ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.

Κάποια από τα σεμινάριά μας που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό πραγματοποιούνται στο studio μας στο Μαρούσι.

βαρελια
τρυγος
αμπελωνας
γευσιγνωσία οίνου
αμπελώνας κυρ-γιαννη
ποτηρι κρασι
κοκκινο κρασι
αμπελώνας
αμπέλι
φλογερό κρασί
ποτήρι κρασί

fstop+wine

Το όνομά μας τα λέει όλα!

fstop: φωτογραφικός όρος που αναφέρεται στην ποσότητα του φωτός που περνά μέσα από το διάφραγμα

+wine: συλλέγουμε, απολαμβάνουμε, μοιραζόμαστε εμπειρίες γύρω από το καλό ελληνικό κρασί.

Εισηγητής

Ο διακεκριμένος φωτογράφος Φάνης Μούρτος μοιράζεται τις γνώσεις του. Ειδικεύεται στην διαφημιστική, αρχιτεκτονική και fine art φωτογραφία. Δημιουργεί στο studio και on location. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες. Έχει βραβευτεί για τις δουλειές του με Χρυσό Λιοντάρι στις Κάννες (SILK CUT) και στην Νέα  Υόρκη (Kerastase) και πολλά άλλα. Έχει λάβει μέρος σε προσωπικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Έχει διδάξει σε διάφορες σχολές φωτογραφίας στην Ελλάδα. Η ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών, οι νέες συνεργασίες, η καλή μουσική, και το φίνο κρασί είναι τα στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με την δουλειά του.

fstoppluswine / fstop+wine

Το fstop+wine οργανώνει σεμινάρια φωτογραφίας συνδυάζοντας τη γνωριμία του ελληνικού αμπελώνα και κρασιού. Εισηγητής ο φωτογράφος Φάνης Μούρτος. Όλες οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Φάνη Μούρτου. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Νίκης 37, 15123 Μαρούσι

Τηλ.: +30 210 6816466

Κιν.: +30 693 6816466

Email: photo@fanismourtos.gr

Web: www.fstoppluswine.gr

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

©2019 by fstop+wine.

αμπελώνας κυρ-γιαννη

αμπελωνας ναουσσα