Όροι και Προϋποθέσεις

Κάνοντας εγγραφή σε ένα σεμινάριο του fstop+wine αποδέχεστε τους όρους που ακολουθούν. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Σε κάθε σεμινάριο μπορεί να ισχύουν άλλοι τρόποι πληρωμής οι οποίοι θα αναφέρονται στον ιστότοπό μας.Για την κράτηση θέσης σε ένα σεμινάριο μπορεί να απαιτείται τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό που σας έχουμε υποδείξει.

 2. Η εξόφληση  του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να γίνει πριν την έναρξη των μαθημάτων.

 3. Σε περίπτωση διακοπής της συμμετοχής ή απουσίας με πρωτοβουλία του συμμετέχοντα δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.

 4. Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου με ευθύνη του fstop+wine επιστρέφεται το σύνολο του ποσού που έχει καταβληθεί ή παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς της εισφοράς σε άλλο σεμινάριο του ίδιου ή επόμενου κύκλου.

 5. Το fstop+wine διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα λόγω ανωτέρας βίας όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, κλπ.

 6. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

 7. Ο Φάνης Μούρτος προσφέρει φωτογραφικά σεμινάρια όπως περιγράφεται στον ιστότοπο www.fstoppluswine.gr τα οποία υλοποιούνται σε συνεργαζόμενους χώρους, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών τους. Ο συμμετέχων παραιτείται από κάθε αξίωση κατά του Φάνη Μούρτου για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιά, τραυματισμό.

 8. Τα προσωπικά αντικείμενα τελούν υπό την αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντος.

 9. Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.

 10. Περιλαμβάνονται στο κόστος: Διδακτικές ώρες του σεμιναρίου, ενδεχόμενα γεύματα, είσοδος σε χώρους, ξεναγήσεις, όπως αυτά αναφέρονται στο εκάστοτε πρόγραμμα του ιστότοπου.

 11. Δεν συμπεριλαμβάνονται: Μετάβαση προς και από τον χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου. Επιπλέον υπηρεσίες πέρα από αυτές που αναφέρονται στην παραπάνω ενότητα.

 12. Σε όλους τους συμμετέχοντες που ολοκληρώσουν το σεμινάριο δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον διδάσκοντα.

fstoppluswine / fstop+wine

Το fstop+wine οργανώνει σεμινάρια φωτογραφίας συνδυάζοντας τη γνωριμία του ελληνικού αμπελώνα και κρασιού. Εισηγητής ο φωτογράφος Φάνης Μούρτος. Όλες οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Φάνη Μούρτου. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Νίκης 37, 15123 Μαρούσι

Τηλ.: +30 210 6816466

Κιν.: +30 693 6816466

Email: photo@fanismourtos.gr

Web: www.fstoppluswine.gr

 • Facebook - Grey Circle
 • Twitter - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle

©2019 by fstop+wine.